Radja Nainggolan a Premium Sportnak nyilatkozott és elmondta, nem fog beszélni a nyári átigazolási szezonról, de azt tisztázza, mi számára az elsődleges: Rómánál akar maradni.

A középpályás iránt erősen érdeklődik az Inter ebben a nyári átigazolási ciklusban, hiszen a Farkasoktól most leköszönő edző, Luciano Spalletti – tudniillik a tar mester Milánóba szerződik – szeretné magával vinni a Nerazzurrikhoz.

„Spalletti? Egy remek edzőről beszélünk vele kapcsolatban. Elértük vele a Bajnokok Ligáját szóval tényleg elmondhatjuk róla, hogy jó edző.

„Bajnokok Ligája döntő? Mindkettő nagyon erős csapat, de a Real Madrid demonstrálta, hogy ő a jobb. Madridnak offenzív játékosai vannak ez jelentette a különbséget. Talán a Juventus szurkoló utálnak engem mert soha nem csatlakoztam a klubjukhoz.

„A jövőm? Egy hónap van még előttünk és én nyugodt vagyok. Nem akarok az átigazolási szezonról beszélni. Már elmondtam mit akarok és eleget beszéltem a jövőmről. Elmondtam, megtettem, megígértem és be is tartottam. A többi már nem az én döntésem.

Inter? Megismétlem: már eldöntöttem mit akarok.” – fejezte be „Ninja” Nainggolan az interjúját.

(football-italia.net, asroma360.com)

MEGOSZTÁS