Mint már korábban megírtuk, csütörtök este indultunk útnak szeretett csapatunk pinzoloi edzőtáborába. Egész éjszakás utazást követően másnap délelőtt érkeztünk meg a festői környezetű kis falucskába.

Nem pihentünk sokat, gyors zuhany, aztán indulás felfedezni a környéket. Az időjárás az hol ilyen volt, hol olyan, nem lehetett kiszámítani, hogy mikor szakad le az ég.

Rengeteg program várta az odalátogat, külön AS Roma Storeval, dedikáló zónával és hasonlókkal. Vártuk a játékosokat is, akik fél 6 magasságában érkezhettek meg külön – külön kisbuszokkal.

Megtekintettük az első edzést, majd egy gyors vacsora egy étteremben, aztán nyugovóra tértünk.

Másnap délelőtt időben felkeltünk, hogy véletlenül se maradjunk le semmiről. Elfogyasztottuk a reggelit a szálláson, majd indulás. Néhány méterrel mellettünk sétáltak a játékosok a pályára, így akinek olyanja volt, tett a vezetőség kérésére, és kijött néhány autogrammot kiosztani.

Vittem magammal 2 db AS Roma Club Ungheria feliratú pólót, amit sikerült átadni Florenzinek és Emersonnak. Előbbi nagy rohanásába nem nagyon vette szemügyre, hogy mi is áll rajta, de megköszönte, majd rohant az öltözőbe.

Utóbbi kicsit nyugodtabb körülmények között dedikált, majd átadtam neki is a felsőt, amin meglepődött, elmosolyodott, majd megkérdezte, hogy ezt neki hoztam? Szétnyitotta, megnézte, majd ő is megköszönte és folytatta a különböző tárgyak aláírását.

Az edzések egyébként viszonylag jó hangulatban teltek, igaz, ki volt adva mindenkinek, hogy majd csak a tréningek végén foglalkozzon a rajongókkal.

A szombati napunk hamar eltelt, így arra eszméltünk fel, hogy indulunk is haza.

Vasárnap délelőtt gyors reggeli, be a kocsiba, majd indulás haza. Egy hosszabb megálló Veronában, aztán egy kisebb dugó a Balatonnál, végül érkezés a célba hajnali 2-kor.

Köszönöm a felejthetetlen élményt az utastársaimnak, a játékosoknak. Jövőre, ha nem is Pinzoloban lesz a tábor, de ismét útra kelünk.

MEGOSZTÁS