Virginia Raggi, Róma város polgármestere, biztosított mindenkit arról, hogy az AS Roma stadion projektje folytatódik, miután elvégezték a vizsgálatokat.

Kilenc embert tartóztattak le a projekthez kapcsolódó állítólagos korrupció miatt a hét elején, bár az ügyész világosan elmondta, hogy a klub nem érintett az ügyben.

Ma Mauro Baldissoni vezérigazgató találkozott a polgármesterrel, mivel úgy gondolták, hogy a Stadio della Roma projektnek folytatódnia kell.

“Fontosnak tartottuk, hogy megtekintsük az adatbázist az adminisztrációval annak érdekében, hogy mi történt az elmúlt napokban, valamint megértsük az eljárási lépéseket azért, hogy megvédjük a projektünket, amelyen sok éve dolgozunk.” – magyarázta Baldissoni az ülés után.

Úgy tűnik, hogy a tárgyalások sikeresek voltak, ugyanis Raggi jelezte, hogy a város lehetővé fogja tenni a Tor di Valle területen az építkezést.

“A polgárok, a közigazgatás és Róma biztonsága érdekében azonnal ellenõrzéseket hajtunk végre.

Ha ez az ellenőrzés pozitív eredményeket hoz, akkor folytatjuk ezt a projektet. Minden más az ügyészség dolga.

Teljesen legálisan szeretnénk folytatni ezt a projektet, és erre az ellenőrzés a további garancia. Kezdjük azzal, amit az ügyész megerősített, nevezetesen, hogy a projekt munkája nyilvánvalóan valós.”

(football-italia.net)

MEGOSZTÁS