Francesco Totti elmondta, hogy nagyon hiányzik neki az, amikor felveszi a cipőjét, de úgy érzi, hogy szerencsés az új pozíciójával a Románál.

Ma Totti a Serie A hivatalos Facebook oldalának adott nyilatkozatot, ahol a városról és a csapatról beszélt, amely a mindent jelenti neki.

“Roma a világ leggyönyörűbb városa.” – mondta Totti.

“Itt élem a mindennapjaimat, nem szeretném megtapasztalni a 360 fokos változást, de tudom, hogy bárhol megtalálhatnék bármit.

Ott van a tenger, a hegyek, a nap, gyönyörű emberek vannak. Gyönyörű hely az életre.

Amikor bemegyek a városba, akkor nem élem a normális emberek életét, bár én is egy vagyok közülük. Kevés esélyem van arra, hogy meglátogassam, megnézzem és élvezzem, mint ahogy bárki más.

Soha nem akartam elhagyni a Romát és a Serie A-t, mert fiatal korom óta egyetlen mezt akartam viselni. A karrierem fantasztikus volt, a legjobb pillanat az volt, amikor megnyertem a Scudettot.

Egy dolog ami nagyon hiányzik az az, hogy felvegyem a cipőm és pályára lépjek, de szerencsés vagyok, hogy élhetek nem játékosként is.

Bent vagyok az öltözőben, a pályán, beszélek az edzővel és elmegyek a szezon előtti felkészülésre. Az egyetlen hátráltató tényező, amit nem változtathatok meg az az, hogy nem vehetem fel a cipőmet.

Tudtam, hogy amikor csatlakoztam az első csapathoz, hogy a futball lesz az életem, de ahogy fejlődtem és idősödtem tudatosult bennem, hogy ez a munkám.

Amikor Róma királyának hívtak, az leírhatatlan érzés volt.”

Tottit megkérdezték a híres lövéséről is, a kanálról.

“Nagyon nehéz. Nem csak tehetségről van szó, hanem sok őrültségről is, amit a fejedbe veszel.”

(football-italia.net)

MEGOSZTÁS